Pastra BV: handelsonderneming in hoog/laagbedden en massagetafels
Handel in hoog/laagbedden, thuiszorgbedden, zorgmaterialen, onderzoekbanken, massagetafels en aanverwante artikelen. Dat is de specialiteit van handelsonderneming Pastra BV. Tot onze klantenkring behoren particulieren, zorginstellingen, opleidingen, medisch onderzoekers, en het brede scala van behandelaars zoals masseurs en acupuncturisten.

Pastra verkoopt zelf ontwikkelde hoog/laagbanken en massagetafels. Wij werken met wederverkopers in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn wij dealer van toonaangevende fabrikanten als Wesseling (NL), Eco-Postural (ES), Orthovisan (DE) en Thuasne (F). Het afzetgebied is de Benelux. Op kleinere schaal leveren wij ook aan klanten in Duitsland, Europa en daarbuiten.

Wat je ziet, is wat je krijgt
Pastra biedt haar producten aan via diverse websites, waaronder massagetafel.com, ziekenhuisbed.nl en thuiszorgbed.com. Op deze sites schetsen wij een zo duidelijk mogelijk beeld van de producten in beeld en tekst. Ons motto is: wat je ziet, is wat je krijgt. Voor klanten die meer informatie willen, of de producten willen zien en voelen, is er een showroom in
's-Hertogenbosch.

Wederverkopers
Wederverkopers van onze producten kunnen refereren aan een grote naamsbekendheid in de branche. Met haar websites timmert Pastra hard aan de digitale snelweg. De websites scoren goed in zoekmachines als Google en Ilse. Tevens zijn wij te vinden op de internetmarktplaatsen en in advertenties in (vak)bladen. Bent u geïnteresseerd in onze massagetafels en hoog/laagbanken, neemt u dan eens vrijblijvend contact op.

Tweedehands producten
Behalve het assortiment nieuwe artikelen, koopt, reviseert en verkoopt Pastra ook gebruikte, medisch gerelateerde producten. Belangrijke steunpilaar is daarbij de eigen technische werkplaats met vakkundige monteurs. Service en onderhoud verzorgen wij eveneens vanuit deze werkplaats. Ook de nieuwe, eigen producten ontwikkelen wij hier.

Technische 'roots'
Pastra vindt haar oorsprong in de techniek. Het bedrijf is voortgekomen uit Past montagetechniek, een bedrijf met jarenlange ervaring in de bouw van ziekenhuisbedden, en andere werktuigbouwkundige en elektrotechnische producten. Hier is de kennis opgebouwd in hoog/laag systemen, zoals bedden en onderzoeksbanken, en is de handel in deze producten ontstaan.

De werkplaats doet, naast revisie en onderhoud van medisch gerelateerde producten, nog steeds dienst voor de nieuwbouw van apparaten en besturingen. Afnemers zijn machinebouwers.

De Gruyter Fabriek
Pastra is gevestigd in De Gruyter Fabriek in Den Bosch.

Openingstijden

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00-17.00 uur. Wilt u langs komen en onze producten bekijken? Maakt u dan een afspraak (mail of telefoon). Dan weet u zeker dat iemand met kennis van zaken u te woord kan staan.

[Routebeschrijving]